“Δικαιολογίες για γέλια” από τον κ. Γιώργο Αράπογλου! (Βίντεο)

0

Επτά (7) συνεχόμενες απουσίες από τα Δημοτικά συμβούλια, επανεμφάνιση σε αδιάφορο συμβούλιο για τους τύπους και “εξαφάνιση” στο τελευταίο με την “υπογειοποίηση” που αφορά και το γήπεδο της ΑΕΚ!

Ο λόγος για την παράταξη “νέο” του κ. Γιώργου Αράπογλου, που στο τελευταίο κρίσιμο συμβούλιο που συζητήθηκε και αποφασίστηκε η γνωμοδότηση για την “υπογειοποίηση” που αφορά και το γήπεδο της ΑΕΚ, ΔΕΝ παραβρέθηκε εξ΄αρχής –για ακόμη μια φορά σε ΔΣ– η παράταξη του, ούτε κάποιος από τους δυο συμβούλους του (Λ. Πλάτανος – Δ. Κανταρέλης).

Μετά το σχετικό σχόλιο της Fx-news κατά την διάρκεια της συνεδρίασης στη σελίδα μας στο Facebook, ο κύριος Αράπογλου προσήλθε (τυχαίο;) μαζί με τον κύριο Πλάτανο στις 10.00μμ και… αποχώρησαν στις 10.30μμ. με “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!”

“Και καλά δεν τους άρεσε” το -όντως παιδιαρίστικο– χιουμοράκι του συμβούλου του κ. Βασιλόπουλου, του κ. Κουμαριανού

…και το βρήκε ως αφορμή για να αποχωρήσει με τον σύμβουλό του και γραμματέα του Δ.Σ. κ. Πλάτανο, και να ΜΗΝ πάρει θέση για το σοβαρό αυτό θέμα και να μην ψηφίσει φυσικά!

Δείτε και το σχετικό βίντεο…

Προηγούμενο άρθροΜυστήριο με αστροφυσική ανακάλυψη
Επόμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Η Ρίτα Αντωνοπούλου ξεκινά την Τετάρτη το Εργαστήρι Φωνητικής Ερμηνείας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.