“Απών” από συμβούλια και Δημότες ο Γιώργος Αράπογλου!

0

Ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα και συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές (2014) με σύνθημα το “νέο” και το “ανεξάρτητο”. Στις δημοτικές εκλογές ήρθε 3ος (πίσω από Α. Βασιλόπουλο & Λ. Γεωργαμλή). Υποσχέθηκε ότι θα κάνει εποικοδομητική και σύγχρονη αντιπολίτευση και θα είναι δίπλα στους δημότες και στα προβλήματά τους…

Από τις εκλογές έως σήμερα (40 μήνες κοντά), είναι… “εξαφανισμένος”! Από τους δημότες, από τα προβλήματά τους και το κυριότερο; Από τα δημοτικά συμβούλια!

Καμία επαφή με τον κόσμο, καμία συμμετοχή στην ανάδειξη των προβλημάτων της καθημερινότητας, καμία παρέμβαση στα “κακώς κείμενα” της διοίκησης Βασιλόπουλου, τίποτα!

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη Fx-news Σεπτεμβρίου

Αν και μέσω του “δικού του” τοπικού ΜΜΕ, προσπαθεί να αναδειχτεί ως το “αντίπαλο δέος” του Δημάρχου, η δράση του δεν επιβεβαιώνει την “πλασματική εικόνα” που προσπαθεί να επικοινωνήσει!

Χαρακτηριστικό της “δράσης” του στην πραγματική κοινωνία της πόλης μας; Τελευταία ανακοίνωση που λάβαμε από την παράταξη του κ. Γιώργου Αράπογλου είναι στις 23/12/2014 με αφορμή τα επεισόδια στο Δ.Σ. για το θέμα του γηπέδου!

Τελευταία εκδήλωση της παράταξής του; Η κοπή της Βασιλόπιτας του έτους 2015 (Μάρτιος 2016).

Αποκορύφωμα της “ανυπαρξίας” του κ. Αράπογλου είναι οι συμμετοχές του στα δημοτικά συμβούλια του 2017. Από τις 16 συνεδριάσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, έδωσε το “παρών” μόνο στις 5!   Και το οξύμωρο είναι ότι όταν λείπει, λείπουν “πακέτο” και οι 2 εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξής του (Λ. Πλάτανος, Δ. Κανταρέλης)! Μάλιστα στα τελευταία 6 δημοτικά συμβούλια ΔΕΝ έχει παρευρεθεί ούτε σε ένα! Επίσης, ο σύμβουλός του κ. Πλάτανος είναι γραμματέας στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα -λόγω  απουσίας- να παίρνει την θέση του δημοτικός σύμβουλος του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου! 

Και ενώ στις αρμοδιότητες που του ανέθεσε ο λαός με την ψήφο του είναι “απών” ο κ. Γ. Αράπογλου, προσπαθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα και κάποιες “συμμαχίες” να εμφανιστεί ως ο “εκλεκτός” της ΑΕΚ αλλά και της Εκκλησίας για τις επερχόμενες εκλογές του 2019!

   Βέβαια άλλο τι προσπαθεί να περάσει προς τον κόσμο και άλλο τι θα ισχύσει. Διότι δεν μπορούμε να φανταστούμε πως η ΑΕΚ θα τον επιλέξει ως “εκλεκτό”, από την στιγμή που δεν έχει καμία “επαφή” με τους δημότες! Αλλά και δεν νομίζουμε ότι η ΑΕΚ θα εμπλακεί με τις δημοτικές εκλογές του 2019. ΔΕΝ το έκανε το 2014 -που είχε και συμφέρον- με αποτέλεσμα να γίνει δήμαρχος ο μοναδικός υποψήφιος που ήταν κατά του γηπέδου… θα ασχοληθεί τότε που το γήπεδο θα είναι έτοιμο; Η Εκκλησία και με την παρουσία του ευφυέστατου Μητροπολίτη μας κ. Γαβριήλ, ΔΕΝ πιστεύουμε ότι θα έχει οποιαδήποτε έμμεση ή άμεση εμπλοκή με τις δημοτικές εκλογές…


  • Διαβάστε on-line την Fx-news Σεπτεμβρίου ΕΔΩ

Κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ στο σύνολο της πόλης από την Παρασκευή (23/09), το νέο τεύχος της έντυπης εφημερίδας Fx-news, με τίτλο στο πρώτο θέμα της:

«Άδεια, Αγιασμός και Οργασμός εργασιών για την «Αγιά Σοφιά»

Διαβάστε επίσης:

  • -Κανένα στοιχείο, άρα… «Πολιτική ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ», από τον Δήμαρχο κ. Άρη Βασιλόπουλο!
  • -«Απών» από συμβούλια και Δημότες ο Γιώργος Αράπογλου
  • -Η «σφραγισμένη» παιδική χαρά και τα «ανέξοδα» λόγια…
  • -«Τρύπια» πάλι η ΜΑΒΑ-ΡΕΝΟ…
  • -«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, η συκοφαντία και η λάσπη όμως κανένα…»
  • -«Μνημειώδης» ομιλία υπέρ Βασιλόπουλου, μέλους… της αντιπολίτευσης!
  • – «Όποιος κατουράει στη… Θάλασσα το βρίσκει στο… αλάτι!!!»
  • -«Οι Πανελλαδικές και ο Καποδίστριας»
  • -«Τρέμουν μια συμμαχία των υγιών δυνάμεων» κ.α.

Η εφημερίδα μας μοιράζεται ΔΩΡΕΑΝ από το πρωί του Σαββάτου (13/05) στο σύνολο της πόλης.

Μπορείτε να την βρείτε επίσης στις παρακάτω επιχειρήσεις:

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Γλυφάδας ενώνει της τοπική κοινωνία – Δεν την διχάζει…
Επόμενο άρθρο“Από τα 15 θα μπορεί κάποιος να αλλάξει φύλο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.