Για γέλια: “Γιατί τοπικό blog ασχολείται με τον Αράπογλου;”

0

Πραγματικά είναι για γέλια…

Στην κριτική της Fx-news για την ΜΗ συμμετοχή στα δημοτικά συμβούλια της παράταξης “νεο” του κυρίου Γιώργου Αράπογλου, το “δικό του” blog απάντησε με τον τίτλο και την σχετική φωτογραφία:

Έπεσαν οι μάσκες; Γιατί τοπικό blog (με καταχώρηση ευχών Βασιλόπουλου στις γιορτές) ασχολείται και «επιτίθεται» στην παράταξη Αράπογλου;

Προσέξτε τώρα την “πολιτική υπόσταση” και επάρκεια ενός “νέου” πολιτικού που θέλει να διαφημίζεται (μέσω selfie και “εφημερίδας του”, από τα άλλα απέχει…) σαν ο μεγάλος αντίπαλος του δημάρχου:

Στην πολιτική κριτική που η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FX-NEWS του έκανε, απαντά με το αστείο επιχείρημα, ότι “ασχοληθήκαμε-επιτεθήκαμε” προς τον κ. Αράπογλου, γιατί… ο δήμαρχος είχε βάλει ευχή στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Δεκέμβρη του 2016! Το τόσο γελοίο επιχείρημα ως απάντηση στην -με αδιάσειστα στοιχεία- πολιτική κριτική μας, η ‘πολιτική οξυδέρκειά του” την απάντησε με το “έβαλε ευχή ο δήμαρχος”, άρα… να, αυτό είναι και όχι ότι:

 

  1. «Απών» από συμβούλια και Δημότες ο Γιώργος Αράπογλου (Fx-τεύχος Σεπτεμβρίου)!

(…) Αποκορύφωμα της «ανυπαρξίας» του κ. Αράπογλου είναι οι συμμετοχές του στα δημοτικά συμβούλια του 2017. Από τις 16 συνεδριάσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, έδωσε το «παρών» μόνο στις 5!   Και το οξύμωρο είναι ότι όταν λείπει, λείπουν «πακέτο» και οι 2 εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξής του (Λ. Πλάτανος, Δ. Κανταρέλης)! Μάλιστα στα τελευταία 6 δημοτικά συμβούλια ΔΕΝ έχει παρευρεθεί ούτε σε ένα! Επίσης, ο σύμβουλός του κ. Πλάτανος είναι γραμματέας στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα -λόγω  απουσίας- να παίρνει την θέση του δημοτικός σύμβουλος του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου! (…)

2. «Δικαιολογίες για γέλια» από τον κ. Γιώργο Αράπογλου!” (Βίντεο)

(…) Επτά (7) συνεχόμενες απουσίες από τα Δημοτικά συμβούλια, επανεμφάνιση σε αδιάφορο συμβούλιο για τους τύπους και «εξαφάνιση» στο τελευταίο με την «υπογειοποίηση» που αφορά και το γήπεδο της ΑΕΚ!  Ο λόγος για την παράταξη «νέο» του κ. Γιώργου Αράπογλου, που στο τελευταίο κρίσιμο συμβούλιο που συζητήθηκε και αποφασίστηκε η γνωμοδότηση για την «υπογειοποίηση» που αφορά και το γήπεδο της ΑΕΚ, ΔΕΝ παραβρέθηκε εξ΄αρχής –για ακόμη μια φορά σε ΔΣ– η παράταξη του, ούτε κάποιος από τους δυο συμβούλους του (Λ. Πλάτανος – Δ. Κανταρέλης). Μετά από σχετικό σχόλιο της Fx-news κατά την διάρκεια της συνεδρίασης (9.15μμ) στη σελίδα μας στο Facebook (ότι απουσιάζει πάλι και σε ένα τόσο κρίσιμο για το γήπεδο θέμα…) ο κύριος Αράπογλου προσήλθε (τυχαίο;) μαζί με τον κύριο Πλάτανο στις 10.00μμ και… αποχώρησαν στις 10.30μμ. με «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!» (…)

Για όλα τα παραπάνω, ο τοπικός νεόκοπος πολιτικός -που κομπάζει μάλιστα ότι είναι ο “ισχυρός” της αντιπολίτευσης– λέει ότι δέχεται κριτική λόγω της “καταχώρησης ευχών Βασιλόπουλου στις γιορτές” και όχι η πολιτική του συμπεριφορά! Διότι, στο “αρθράκι” που έγραψε στο “blog του“, ΔΕΝ υπήρξε καμία αναφορά και καμία απάντηση στην ουσία του θέματος! Μοναδική απάντηση “αλά Μαυρογιαλούρου” και η μπάλα στην εξέδρα.

Τώρα για τον γελοίο ισχυρισμό “των ευχών του δημάρχου”, γνωστή “τοις πάσι” και δημοσιευμένη στην έντυπη & ηλεκτρονική ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FX-NEWS, αλλά και με παρέμβαση μας στα Δημοτικά συμβούλια ως εφημερίδα (σε αυτά που δεν ‘πατάει΄ο κ. Αράπογλου), η σκληρή κριτική που κάνουμε στην δημοτική αρχή.

Περιμένουμε λοιπόν από τον κ. Αράπογλου,  “το άρθρο που ακολουθεί σύντομα με… ονοματεπώνυμα” και μετά “θα το διασκεδάσουμε”…

Τέλος, παραθέτουμε καταχωρήσεις στην εφημερίδα μας από πολιτικά πρόσωπα της πόλης μας:

Ευχές της προηγούμενης δημάρχου

Καταχώρηση του κ. Αράπογλου στην Fx-news


Μαυρογιαλουρισμός…

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη νοθεία και επικίνδυνα τρόφιμα! (Λίστα)
Επόμενο άρθροΑνακάλυψη «σταθμός»: Βρέθηκαν τα πρώτα βαρυτικά κύματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.