45.4 βαθμοί Κελσίου χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Τους 45.4 βαθμούς Κελσίου έδειξε χθές ο μετεωρολογικός σταθμός της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η συγκεκριμένη θερμοκρασία αποτελεί την υψηλότερη θερμοκρασία που καταγράφηκε από το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών της Εθνικής Υπηρεσίας για όλες τις μέρες του καύσωνα.

Ειδικά η χθεσινή μέρα ήταν η θερμότερη ημέρα του καύσωνα για το λεκανοπέδιο με αρκετές περιοχές της Αθήνας να είναι πάνω από τους 44 βαθμούς (Ελευσίνα 44.2,Μενίδι 44.1 κοκ) με την υψηλότερη στην Αθήνα και Ελλάδα των 45.4 βαθμών να σημειώνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από σήμερα αναμένεται υποχώρηση του καύσωνα.

 

ΜΕΣΩNea Filadelfeia Heat
ΠΗΓΗΕΜΥ
Προηγούμενο άρθροΠέθανε στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης της “Ασπίς Πρόνοια”
Επόμενο άρθροΘεατρική σκηνή Νέας Φιλαδέλφειας: “Το βαλς συνεχίζεται… Αντιγόνη Βαλάκου” στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.