Θεατρική σκηνή Νέας Φιλαδέλφειας: “Το βαλς συνεχίζεται… Αντιγόνη Βαλάκου” στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.

0

Η Νεανική Θεατρική Σκηνή Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας “Ονειρωδοί” παρουσιάζει και σας προσκαλεί στο θεατρικό έργο “Το βαλς συνεχίζεται… Αντιγόνη Βαλάκου” των Πελαγίας Βουτζουλίδου – Κούλη και Μαρίας Λάμπρου.

Παραστάσεις : 6,7,8,9  Ιουλίου

Ώρα: 20.30

Π.Π.Ι.Ε.Δ  Δεκελείας 152 και Ατταλείας, Νέα Φιλαδέλφεια

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λίγα λόγια για το έργο μας :

Γεννημένη το 1930, η Αντιγόνη Βαλάκου πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Καβάλα. Σε ηλικία 16 μόλις ετών άφησε το πατρικό της και πήρε την απόφαση να κυνηγήσει στην Αθήνα το όνειρό της, το θέατρο. Πολύ σύντομα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από συνεργασίες με καταξιωμένους ηθοποιούς και θιάσους της εποχής, καθώς και μέσα από επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές που την καθιέρωσαν ως ενζενί ηθοποιό. Την ενζενί τάση της, την απέβαλε, όταν τόλμησε αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο. Ακολούθησε ένας ποταμός έργων και ερμηνειών και μια λαμπερή πορεία στο χώρο του θεάτρου, το χώρο που υπηρέτησε με ήθος και ευλάβεια σε όλη της τη ζωή. Στιγμές ζωής και θεάτρου της ηθοποιού εκτυλίσσονται και εμπλέκονται με αντίστοιχες στιγμές νέων ανθρώπων που διάλεξαν το δρόμο του θεάτρου. Με λαχτάρα και πάθος αναζητούν έδαφος να στηρίξουν τα όνειρά τους και ουρανό να ανοίξουν τα φτερά τους. Στη Δραματική Σχολή που φοιτούν, δοκιμάζονται σε έργα-σταθμούς που ερμήνευσε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της καριέρας της, εκφράζουν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους σχετικά με το θέατρο και δίνουν μια πνοή του σήμερα. Χρώματα και μελωδίες περασμένων δεκαετιών παίρνουν ζωή μέσα από το σήμερα… γιατί ό,τι δεν ξεχνιέται, παραμένει ζωντανό!

Προηγούμενο άρθρο45.4 βαθμοί Κελσίου χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΠυρά του Λιμενικού σε ύποπτο Τουρκικό πλοίο – Ανακοίνωση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.