ΠΟΕ-ΟΤΑ: “Προκλητική” η θέση της ΛΑ.Ε (συνδικαλιστών της)

0

“Καμία συναίσθηση” του τεράστιου κινδύνου για τη δημόσια υγεία και “κανέναν σεβασμό” στους συνανθρώπους τους, δεν έδειξαν οι εκπρόσωποι της ΜΕΤΑ-ΟΤΑ της ΛΑ.Ε, όπως αποτυπώνεται στην αρνητική ψήφο και κυρίως στις προτάσεις τους, στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α που αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αναστολή των καταλήψεων και την έναρξη αποκομμιδής των απορριμάτων. Οι εκπρόσωποι του κόμματος της ΛΑ.Ε (ΜΕΤΑ-ΟΤΑ), στην οποία ανήκει ο πρόεδρος εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας & στο συγκεκριμένο κόμμα, τα περισσότερα μέλη της διοίκησης του Αρη Βασιλόπουλου, πρότειναν τα παρακάτω για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων:

24ωρη απεργία για αύριο, Παρασκευή, Σαββατοκύριακο αποχή, Γενικό Συμβούλιο την Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί, για τις «μορφές της πάλης» όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο εκπρόσωπός του, Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Ε., Βασίλης Γκιτάκος…

Και ο Λαός -που δίνουν πάλη- να ζει μέσα στα σκουπίδια και τον αφρικανικό καύσωνα! Και μάλιστα, το μεγαλύτερο πρόβλημα να το έχουν οι Λαϊκές γειτονιές, οι φτωχοί, για τους οποίους “παλεύουν”…

Επίσης, υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεων και το ΚΚΕ (Η ΔΑΣ -ΟΤΑ), που πρότεινε απεργία την Παρασκευή “ενάντια στην τρομοκρατία της κυβέρνησης που απειλεί με στρατό και δικαιοσύνη”, τη Δευτέρα Γενικές Συνελεύσεις των εργαζομένων και αν την Τρίτη 4 Ιουλίου δεν φύγουν οι μισθοδοσίες των συμβασιούχων για την Ενιαιά Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ), πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

 

Προηγούμενο άρθροΤα ερωτήματα της “Ενωσης Γονέων Φ.Χ.” στον Υπουργό Παιδείας
Επόμενο άρθρο2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας: “Όταν οι μαθητές διδάσκουν διδασκόμενοι” (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.