Δήμος Φ.Χ.: Έκτακτο Δ.Σ. σήμερα για “στήριξη του αγώνα των εργαζομένων”…

0

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σήμερα 20.6.2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 8 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Λήψη απόφασης για την στήριξη του αγώνα των εργαζομένων και την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου με μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου με νομοθετική ρύθμιση (σχετ. το αριθ. πρωτ. 14974/19-6-2017 αίτημα της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση»).

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της πρόσφατης απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους συμβασιούχους.


Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενο άρθρο“Ό,τι να΄ναι” η καταγραφή του προσωπικού και από τους Δήμους
Επόμενο άρθρο“Μας θύμισε Ελλάδα, έσπειρε πάλι ομόνοια…” (Βίντεο-Σχόλια FB)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.