Κατάληψη στο γκαράζ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

0
Κατάληψη εργαζομένων σε γκαράζ Δήμων για τη μη μονιμοποίηση συμβασιούχων

Καταλήψεις από τα μεσάνυχτα της Κυριακής στα γκαράζ Δήμων ολόκληρης της Χώρας

εμποδίζοντας την κίνηση απορριμματοφόρων και οχημάτων των Υπηρεσιών Καθαριότητας–  προχώρησαν εργαζόμενοι των Δήμων, στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Η κατάληψη θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και γίνεται λόγω της ΜΗ μετατροπής της εργασιακής σχέσης των συναδέλφων τους συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου.

Και στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, εργαζόμενοι έχουν κάνει κατάληψη στο γκαράζ που βρίσκεται στο άλσος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποκομμιδή απορριμάτων θα είναι περιορισμένη μέχρι την λήξη των καταλήψεων και θα γίνεται καθημερινά μόνο με ένα όχημα ασφαλείας.

Προηγούμενο άρθρο«Θέλω να σκοτώσω Μουσουλμάνους» (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΘεατρική ομάδα 2ου ΓΕΛ Ν.Φ.: “Κλέψε λιγότερο του Ντάριο Φο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.