Νέα Φιλαδέλφεια: Ένοπλη ληστεία σε ψητοπωλείο στους… Απομάχους!

0

Στο επίκεντρο κακοποιών βρίσκεται η συνοικία Απομάχων τους τελευταίους μήνες!

-Νέα Φιλαδέλφεια: Πολλές οι κλοπές στους Απομάχους…

-Νέα Φιλαδέλφεια: Έκλεψαν αυτοκίνητο από τους Απομάχους, λήστεψαν και το έκαψαν!!!

Τα ξημερώματα Σαββάτου (27/05) γύρω στις 2.00πμ, τρεις ένοπλοι με καλυμμένα πρόσωπα, εισέβαλαν σε γνωστό ψητοπωλείο της πλατείας Μιαούλη, την στιγμή που το κατάστημα ετοιμάζονταν να κλείσει και υπήρχαν μέσα δυο εργαζόμενες κοπέλες και ο ιδιοκτήτης. Οι κακοποιοί ζήτησαν με βίαιες κινήσεις και απειλώντας με τα όπλα τις εισπράξεις. Μάλιστα, προέταξαν τα πιστόλια στο κεφάλι των κοριτσιών!!! Αφού άνοιξαν το ταμείο και πήραν τα χρήματα, ζήτησαν και τα προσωπικά πορτοφόλια από τις κοπέλες και εξαφανίστηκαν!!!

Να σημειώσουμε ότι και την Παρασκευή (26/05) το βράδυ, διέρρηξαν στην οδό Σοφούλη γνωστό κατάστημα με καφέ & σφολιατοειδή…

Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: 7ο τουρνουά ακαδημιών «Γιώργος Αποστολάκης» (Πρόγραμμα)
Επόμενο άρθρο“Η μισαλλοδοξία δεν κρύβεται και από τους τοπικούς”…. #misallodoxia
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.