Νέα Φιλαδέλφεια: Έκλεψαν αυτοκίνητο από τους Απομάχους, λήστεψαν και το έκαψαν!!!

0
Αρχείο
Αρχείο

Νέο “χτύπημα” στην Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στην περιοχή Απομάχων, από την “γνωστή” συμμορία που ληστεύει χρηματοκιβώτια!

Την Τετάρτη (08/02) μετά τα μεσάνυχτα, έκλεψαν από την οδό Δράμας Ι.Χ. μάρκας BMW (X5), πήγαν στις εγκαταστάσεις “μπισκότα Παπαδοπούλου” στη θέση Μάδαρο Θήβας, έδεσαν τους δύο φύλακες, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο. Τελικά άρπαξαν από τους φύλακες 300 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Έπειτα (4:30) έξι με εφτά άτομα που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα (BMW το ένα) έφτασαν στο 52ο χλμ Αθηνών-Λαμίας, στους Μύλους Ασωπού. Στις εγκαταστάσεις δεν υπήρχε φύλακας, οι ληστές ανέβηκαν ανενόχλητοι στον 2ο όροφο και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο.

Μία ώρα αργότερα βρέθηκε το BMW Χ5 καμένο, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία…

 

Προηγούμενο άρθροΗ “ΟΑΣΗ” πάει εκδρομή
Επόμενο άρθροΔώσε Αίμα, Δώσε Ζωή σε συμπολίτες σου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.