Και Mercedes στο σαλόνι… είχε η Ρομά “Καμόρα” των Άνω Λιοσίων!

0

Οικογενειακή «Καμόρα» Ρομά, που ζούσαν σε βίλες-φρούρια και κυκλοφορούσαν με πολυτελή αυτοκίνητα είχε κατακλύσει με ναρκωτικές ουσίες τις πιάτσες της Δυτικής Αττικής, ενώ οι χρήστες έκαναν… ουρές έξω από τα σπίτια τους στα Άνω Λιόσια…

Και μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους πάρκαραν την πολυτελή Mercedes τους τα αρχηγικά μέλη της μαφίας που διακινούσε ναρκωτικά στη δυτική Αττική.

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν κατά την έφοδό τους σε οικία-«φρούριο» στα Άνω Λιόσια αντίκρισαν ένα πολυτελές όχημα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της οικίας. Το κύκλωμα είχε, όπως λένε αστυνομικές πηγές, «οικογενειακό χαρακτήρα» και λειτουργούσε στο πρότυπο οργανώσεων τύπου «Καμόρα».

Η επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε ύστερα από επιστολή, την οποία υπέγραφαν 1.000 κάτοικοι της περιοχής, στην οποία περιγράφονταν η ανεξέλεγκτη δράση τους.

Η συμμορία ξέπλενε τα κέρδη από τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών μέσω κερδισμένων δελτίων τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε 19 συλλήψεις και σε 10 κατ’ οίκων έρευνες. Οι έμποροι των ναρκωτικών έκρυβαν τα ναρκωτικά σε κρύπτες στα πατώματα και τους τοίχους των σπιτιών. Επίσης, είχαν κάμερες ασφαλείας και τσιλιαδόρους στους γύρω δρόμους, τα μπαλκόνια και τις ταράτσες, προκειμένου να ενημερώνονται έγκαιρα για αστυνομική παρουσία ή ενδεχόμενη επιχείρηση για τη σύλληψή τους.
Εντύπωση προκάλεσε ότι μετά το τέλος της αστυνομικής επιχείρησης που έγινε την περασμένη Τετάρτη –παρουσία Εισαγγελέα- άλλη συμμορία της περιοχής άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με καλάσνικοφ σε μία προσπάθειά της να περάσει το μήνυμα ότι η μαφία ελέγχει τον τόπο.

Το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια» αλλοδαπές γυναίκες και ανήλικα παιδιά, προκειμένου να μην κινούν υποψίες. Από την παρακολούθηση και βιντεοσκόπηση των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι καθημερινά προσέγγιζαν σπίτια στην οδό Θηρασίας στα Άνω Λιόσια περισσότεροι από 150 τοξικομανείς, προκειμένου να προμηθευτούν τις δόσεις τους. Οι αστυνομικοί κατέγραψαν τουλάχιστον 100 αγοραπωλησίες και την δράση 10 μελών της συμμορίας.

Προηγούμενο άρθρο“Πόσους ψόφους μοίρασες σήμερα;”
Επόμενο άρθροΒενεζουέλα: Η Goldman Sachs στηρίζει Μαδούρο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.