Περιμένουν το λάθος του serial killer…

0

Το μοιραίο λάθος, που θα προδώσει τον μανιακό δολοφόνο, ο οποίος στοχεύει οδηγούς ταξί, περιμένει η αστυνομία, προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητά του.

Ο serial killer της Κηφισιάς, ο οποίος δολοφόνησε έναν ταξιτζή και τραυμάτισε έναν άλλο, φαίνεται ότι έχει διαπράξει το τέλειο έγκλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Έθνους”, δεν βρέθηκαν ούτε δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά ούτε και ίχνη γενετικού υλικού στα δυο ταξί, που επιβιβάστηκε.
AdTech Ad

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., εκτιμάται ότι αν ο δράστης συνεχίσει το δολοφονικό του έργο, θα κάνει σύντομα κάποιο λάθος που θα αξιοποιηθεί αναλόγως από τους επικεφαλής των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έλαβαν κατάθεση από ειδικούς ψυχολόγους ώστε να σκιαγραφήσουν το προφίλ του και να μπορέσουν να συγκεκριμενοποιήσουν τις έρευνες.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΗ ΦΕΑ νικήτρια του τοπικού ντέρμπι!
Επόμενο άρθροΥιοθέτηση της ΚΕΔΕ του ψηφίσματος του Δήμου Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.