ΑΝΩΝΥΜΟΙ Παρατηρητές, τώρα πιάσατε και τις ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΕΣ;;;

0

Γράψαμε στην στήλη μας (ΕΔΩ) για το “άνοιγμα” από την “τοπική μας εξουσία” ενός ακόμη ΑΝΩΝΥΜΟΥ blog (τα προηγούμενα τα διέγραψαν όταν άρχιζε η αποκάλυψη του/της διαχειριστή/στριας…)

ΠΑΡΑΤΗΡΟΎΜΕ στα τελευταία “άρθρα του” -τα οποία κοινοποιούν με μανία στο facebook μέλη της δημοτικής αρχής- τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ διαχειριστές του, -κρυμμένους πίσω από την “ασφάλεια” που τους παρέχει ο μεγαλύτερος καπιταλιστικός κολοσσός του κόσμου, η GOOGLE- ότι άρχισαν “πιστολιές” προς την  Fx!!!

Και μάλιστα με ασύστολα ψέμματα, παραφράσεις, επιλογή προτάσεων κλπ. . . ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ δεν το έλεγαν αυτό πριν πάρουν εξουσία;;;

Λοιπόν, επειδή δεν σας διαβάζει κάνεις, εκτός από εσάς τους ίδιους, καλό είναι να σας “μαζέψει” ο άρχοντας (εκτός αν και ο ίδιος έχει εμπλοκή…) ή να βγείτε επίσημα, με το ονοματάκι σας και να μας πείτε αυτά που θέλετε. Να βγείτε από την κρυψώνα του μεγαλύτερου πολυεθνικού κολοσσού, που τον μανδύα του φοράτε… για να μένετε κρυμμένοι!

Βγείτε στο φως! Γιατί θα το κάνετε πάλι το λάθος (όπως τις προηγούμενες φορές) αλλά αυτή τη φορά το ξεφωνητό θα είναι πανελλαδικό!

Προηγούμενο άρθροΤο 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας στο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου στη “ΣΤΕΓΗ”!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της “Ένωσης Γονέων” για τα γεγονότα της 25ης Μαρτίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.