Το 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας στο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου στη “ΣΤΕΓΗ”!

0
Οι πρόβες...

Η Θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ  Ν.Φιλαδέλφειας που συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου 2017 που θα γίνει στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση:

Το έργο – “Η ΓΕΦΥΡΑ”

Οι πρόβες…

Είναι η τελευταία μέρα των καλοκαιρινών διακοπών. Είμαστε μια παρέα φίλων, που ετοιμάζεται να αφήσει το κάμπινγκ δίπλα στο ποτάμι, για να επιστέψει στον πολιτισμό. Ξέρουμε ότι η χρονιά που μας περιμένει είναι μια χρονιά αποφάσεων. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα διλήμματα. Τι θα κάνουμε στο μέλλον, πως θα συμπληρώσουμε το μηχανογραφικό. Πρέπει να αποφασίσουμε, τώρα. Πώς όμως να χωρέσεις τόσα «θέλω» σε ένα ασπρόμαυρο μηχανογραφικό, όταν η ψυχή σου είναι πολύχρωμη; Πώς να βάλεις σύνορα στα όνειρα σου; Πώς να διαλέξεις τι θα είσαι; Πώς να το κάνεις τώρα; Αποφάσεις που μας επιβάλλονται σαν σύνορα στην ψυχή, από ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν. Δεν είναι η πρώτη φορά. Τόσα και τόσα σύνορα μπαίνουν από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Τόσους και τόσους ανθρώπους χωρίζουν, στριμώχνουν, στενεύουν. Αποφασίζουμε λοιπόν να παίξουμε το παιχνίδι των συνόρων, για να ανακαλύψουμε τι είναι μια πραγματική απόφαση. Εδώ. Στην ελευθερία της κατασκήνωσης. Τώρα. Δέκα λεπτά πριν το ΚΤΕΛ της επιστροφής. Τι θα βγει από αυτό; Δεν ξέρουμε ακόμα.

Η ΓΕΦΥΡΑ – ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Τα παιδιά : Μπάμπης Αλεξάκης Πέτρος Αλεξάκης Κορίνα Βερβέρη Σπύρος Καλαβάτης Δήμητρα Καραμιτσιάνη Στέλλα Κιάρη Μάριος Παρασχάκης Κυριακή Πρωτονοταρίου Χαρά Στάμου Άννα Τζιώτη Πάολα Τογιάλλη Αριάδνη Τσοπέλα Ανθή Φουντουλάκη Οι Καθηγήτριες του 1ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας Χριστιάννα Αμοράτη Κατερίνα Κουλούρη Ελευθερία Πετρογιάννη Ιδέα – Κείμενο Μαρία Τοπάλη Σκηνοθεσία : Μαριλένα Ρασιδάκη Βοηθός Σκηνοθέτις: Ειρήνη Κουμπαρούλη

Προηγούμενο άρθροΚρατήστε επιδοτούμενη θέση για τις καλοκαιρινές παιδικές κατασκηνώσεις
Επόμενο άρθροΑΝΩΝΥΜΟΙ Παρατηρητές, τώρα πιάσατε και τις ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΕΣ;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.