Σάλος από τις αποκαλύψεις για την όμορφη δήμαρχο…

0

Σύμφωνα με το περιοδικό L’ Espresso, στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας φέρεται να προέκυψε ότι ο πρώην υπεύθυνος του ιδιαίτερου γραφείου της δημάρχου Σαλβατόρε Ρομέο της είχε πληρώσει δυο ασφάλειες ζωής, ύψους 30.000 και 3.000 ευρώ, πριν η ίδια εκλεγεί δήμαρχος.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι κίνητρο της απόφασης αυτής του Ρομέο ήταν πιθανόν ο δεσμός που διατηρούσε με την ιταλίδα δικηγόρο η οποία εξελέγη δήμαρχος τον περασμένο Ιούνιο. Η ίδια πάντως τόνισε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις ασφάλειες και ότι «έχει μείνει άναυδη».

«Στην αιτιολογία της ασφάλειας ζωής ο Ρομέο είχε γράψει “δεσμός”», γράφει σήμερα η εφημερίδα La Repubblica στην διαδικτυακή της έκδοση. Δεν φαίνεται να πρόκειται -τουλάχιστον έως τώρα- για αξιόποινη πράξη, αλλά πολλοί υπογραμμίζουν πως είναι κάπως περίεργο το ότι στην συνέχεια ο Ρομέο ορίσθηκε υπεύθυνος του ιδιαίτερου γραφείου της «δημάρχου των Πέντε Αστέρων».

Προηγούμενο άρθροΓια τα επεισόδια με τους «κοντράκηδες» της Βάρκιζας, «ξήλωσαν» τον επικεφαλής της ΟΠΚΕ
Επόμενο άρθροΒανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας (Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.