Για τα επεισόδια με τους «κοντράκηδες» της Βάρκιζας, «ξήλωσαν» τον επικεφαλής της ΟΠΚΕ

0

Εντολή για άμεσο «ξήλωμα» του επικεφαλής της ομάδας ΟΠΚΕ που πήρε μέρος στην επιχείρηση της Βάρκιζας έδωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος.

Ο βαθμοφόρος επικεφαλής της ομάδας καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη στάση κάποιων αστυνομικών οι οποίοι, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψη «θερμόαιμων» οδηγών που στήνουν κόντρες στην περιοχή της παραλιακής, φαίνονται σε βίντεο να ξυλοκοπούν νεαρούς.

Ο αστυνομικός, έχει ήδη μετατεθεί σε αστυνομικό τμήμα ενώ διετάχθη και ΕΔΕ προκειμένου να εντοπιστούν και να αποδοθούν ευθύνες στους αστυνομικούς που πήραν μέρος στον ξυλοδαρμό.

ΠΗΓΗhttp://www.protothema.gr/
Προηγούμενο άρθροΕρχεται το Vahana, το ιπτάμενο ταξί!
Επόμενο άρθροΣάλος από τις αποκαλύψεις για την όμορφη δήμαρχο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.