Δ. Διαμαντίδης, Απ. Κόντος, Κ. Πολίτης στην πίτα του Γιάννη Σγουρού που θα είναι πάλι υποψήφιος

0

Η παρουσία του πρώην αρχηγού της Εθνικής Δημήτρη Διαμαντίδη (βράβευσε την πρώην αντιπεριφερειάρχη Λιλίκα Βασιλάκου και βραβεύθηκε από τον Γιάννη Σγουρό),  του προπονητή της “χρυσής” Εθνικής μπάσκετ του 1987 Κώστα Πολίτη που βραβεύθηκε, αλλά και του επικεφαλής της παράταξης “Ζούμε Μαζί” του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και μεγάλη μορφή του Ελληνικού Μπάσκετ, Απόστολου Κόντου, ήταν οι εκπλήξεις στην πίτα της παράταξης του Γιάννη Σγουρού για το 2017.

Ο πρώην περιφερειάρχης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τις περιφερειακές εκλογές του 2019. “Η παράταξή μας θα κατέβει με βάση την πείρα, την ανανέωση και τη διεύρυνση. Θα είμαστε παρόντες”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σγουρός.

Παρόντες στην εκδήλωση της παράταξης “Αττική Γιάννης Σγουρός” ήταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά που επίσης βραβεύθηκε (μάλιστα στην ομιλία της επέκρινε την Ρένα Δούρου και άφησε να εννοηθεί ότι το κόμμα της θα στηρίξει την υποψηφιότητα Σγουρού), οι βουλευτές του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης και Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην υπουργός Νίκος Σηφουνάκης και από την πλευρά της ΝΔ ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και ο σύζυγός της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος κ.α.

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΕπίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΟ σταθμός “Ειρήνη” είχε σειρά χθες…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.