Ενημερώσεις του Δήμου

0

Από τον δήμο λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:


Ο  Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος  λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου  2017  διαθέτει ως χώρο φιλοξενίας για τους άστεγους της πόλης μας το ΚΑΠΗ της Χαλκηδόνας οδός  (Ελ. Βενιζέλου 46) στη Ν. Χαλκηδόνα

Τηλ. 2102531333

Ο χώρος θα λειτουργήσει από 17.00μ.μ. έως 06.π.μ.


Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος στα πλαίσια των Αθλητικών – Πολιτιστικών δραστηριοτήτων διοργανώνει με την συνεργασία του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Α.Σ.Μ.Α.), το 1Ο CLASSIC RALLY (παλαιών αυτοκινήτων), την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 & ώρα  09:00 π.μ.  έως και 15:00.

Στην διοργάνωση θα παρουσιαστούν σπάνια μοντέλα αυτοκινήτων και θα ακολουθήσει η διεξαγωγή της αγωνιστικής διαδρομής.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, για τη στήριξη και την αρωγή των ευπαθών ομάδων και για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου θα πραγματοποιηθεί συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και ρουχισμός).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ως αφετηρία και  τερματισμός ορίζεται η  πλατεία Ελ. Βενιζέλου (πρώην Πατριάρχου)  επί της Λ. Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Επισημαίνεται ότι δεν θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθ΄όλη  την αγωνιστική διαδρομή.


O Δήμος Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος διοργανώνει για τους συνδημότες μας   δωρεάν σεμινάρια φωτογραφίας στο Πνευματικό Κέντρο Ν.Χαλκηδόνας
επί της οδού Αγ. Αναργύρων 9, Ν. Χαλκηδόνα.

Τα  σεμινάρια θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη από τις 19:00-21:00

Η ημερομηνία έναρξης 17/01/2017.  Πληροφορίες στο τηλ: 213 2026331και 332

Προηγούμενο άρθροΑναγνώστης Fx για Δήμο: “Δεν έχουν μηχάνημα καθώς δεν προβλέπεται!!!”
Επόμενο άρθροΣε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.