ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Α.Ε.Κ. Το Κύπελλο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Το Κύπελλο στη Νέα Φιλαδέλφεια!Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  η ομάδα εφήβων της ξιφασκίας της ΑΕΚ με τους αθλητές τους Φραγκοζίδη, Γιαννακόπουλο, Κοντοειδή και Μποϊδάνη κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ στις 29-1-2017. Την προηγούμενη ημέρα στα ατομικά ανέβηκαν στο βάθρο οι Φραγκοζίδης, Γιαννακόπουλος, Κοντοειδής και οι νεανίδες Μπουρδούκη , Κωνσταντακοπούλου και Μαυρικάκη. Τα κορίτσια στο ομαδικό έλαβαν την δεύτερη θέση με την Μποϊδάνη να συμπληρώνει την τετράδα.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Η ομάδα των Κώστα Ποτού (έφορος) και Θανάση Δελενίκα (προπονητής) τίμησαν την Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (αξιολογώντας τις καλύτερες επιδόσεις των αθλητών που αγωνίζονται στο εξωτερικό) επέλεξαν πέντε αθλητές και αθλήτριες της ΑΕΚ στην οκταμελή  αποστολή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων που θα διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και θα εκπροσωπήσουν την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Οι αθλητές – αθλήτριες είναι: Νίκος Φραγκοζίδης, Βασίλης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης  Κοντοειδής, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου και Θένια Ψωφάκη.Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!