Το Κύπελλο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

0

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  η ομάδα εφήβων της ξιφασκίας της ΑΕΚ με τους αθλητές τους Φραγκοζίδη, Γιαννακόπουλο, Κοντοειδή και Μποϊδάνη κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ στις 29-1-2017. Την προηγούμενη ημέρα στα ατομικά ανέβηκαν στο βάθρο οι Φραγκοζίδης, Γιαννακόπουλος, Κοντοειδής και οι νεανίδες Μπουρδούκη , Κωνσταντακοπούλου και Μαυρικάκη. Τα κορίτσια στο ομαδικό έλαβαν την δεύτερη θέση με την Μποϊδάνη να συμπληρώνει την τετράδα.

Η ομάδα των Κώστα Ποτού (έφορος) και Θανάση Δελενίκα (προπονητής) τίμησαν την Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (αξιολογώντας τις καλύτερες επιδόσεις των αθλητών που αγωνίζονται στο εξωτερικό) επέλεξαν πέντε αθλητές και αθλήτριες της ΑΕΚ στην οκταμελή  αποστολή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων που θα διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και θα εκπροσωπήσουν την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Οι αθλητές – αθλήτριες είναι: Νίκος Φραγκοζίδης, Βασίλης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης  Κοντοειδής, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου και Θένια Ψωφάκη.

Προηγούμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Ιανούαριος 2017
Επόμενο άρθροΚούπα για τις κορασίδες της ΑΕΚ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.