Δ.Φ.Χ..: Αφαίρεση αυθαίρετων κατασκευών

0

Την Τρίτη 13/12, το Τεχνικό Συνεργείο του Δήμου σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, προχώρησαν στην αφαίρεση αυθαίρετων κατασκευών που είχαν τοποθετηθεί από δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε κοινόχρηστο χώρο στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ανάπτυξη και λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος οφείλει να συντάσσεται με τις διατάξεις των σχετικών νόμων και διαδικασιών, σεβόμενοι τους δημότες και το περιβάλλον, προάγοντας με αυτό τον τρόπο την  προβολή και την προστασία του τοπικού πολιτισμού.

Εφεξής, η Δημοτική Αρχή θα επιδείξει  μηδενική ανοχή ως προς τις αυθαιρεσίες και κάθε είδους παραβάσεις που διαταράσσουν την ομαλή συνύπαρξη με τους κατοίκους της πόλης μας.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη η δραπέτης που πέταξε το ηλεκτρονικό “βραχιολάκι” στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Φ.Χ. υποδέχεται τα προσφυγόπουλα του City Plaza στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.