Ο Δήμος Φ.Χ. υποδέχεται τα προσφυγόπουλα του City Plaza στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου ήδη ξεκίνησαν με σκοπό να παρέχουν δωρεάν σε όλα τα παιδιά και τους γονείς της πόλης τη συμμετοχή στο εορταστικό κλίμα χαράς και ξενοιασιάς που τόσο λείπουν από τη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία.

Επειδή δεν έχουμε στερηθεί μόνο χρήματα και υλικά αγαθά, η βόλτα με το τρενάκι του Δήμου και η επίσκεψη στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε μαζί με οικογένειες και φίλους. Ο Δήμος μας επιθυμεί να δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής στη γιορτή των ημερών και στα μικρά προσφυγόπουλα που εκδιώχθηκαν από τις πατρίδες τους λόγω της φρίκης του πολέμου, που είδαν τις οικογένειές τους να διαλύονται και τους φίλους τους να σκορπίζονται σε διαφορετικούς τόπους.

Γι’αυτό, σε συνεννόηση με αλληλέγγυους και πρόσφυγες του City Plaza, θα υποδεχθούμε πρόσφυγες μικρών ηλικιών το Σάββατο 17/12/2016 στις 12 πμ στο Πάρκο Γ. Αποστολάκη (πρώην Στρατ. Εργοστάσιο) στη Νέα Χαλκηδόνα.

Σας περιμένουμε, για να δώσουμε όλοι μαζί το σημαντικότερο δώρο στα παιδιά αυτά, να έρθουμε κοντά, να τραγουδήσουμε και να γιορτάσουμε.

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ..: Αφαίρεση αυθαίρετων κατασκευών
Επόμενο άρθροΤί φοβούνται οι Έλληνες ενόψει του 2017…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.