Ανακοινώσεις του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας

0

dimos-anakoinosseisΑπό τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 26 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ.,  στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος (Π.Π.Ι.Ε.Δ.),  Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια (τηλ. 2132049155) σε δημόσια Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, δυνάμει του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ.Α’/87/76-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτ/σης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του  Δημοτικού & Κοινοτικού Κώδικα (Ν.3463/2006), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

«Γνωμοδότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό εσόδων – εξόδων του Δήμου οικ. έτους 2017 (άρθρο 76 παρ.2α Ν.3852/2010).»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

kafedaki-kaph-agias-marinasΤιμώντας και στηρίζοντας τους πολίτες της τρίτης ηλικίας, ο Δήμος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την τρίτη ηλικία, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Συνεχίζω εν δράσει”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.    (Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2 ), την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, και ώρα 10 .00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα ΚΑΠΗ και στο τηλ. 210- 2589917 εσ.310


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ο Δήμος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας, στα πλαίσια της αναβάθμισης των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη των ΚΑΠΗ, ενημερώνει ότι από τις 19 Σεπτεμβρίου 2016,θα βρίσκεται  στον χώρο των ΚΑΠΗ  κάθε εβδομάδα Κοινωνική Λειτουργός και κάθε 15 ημέρες Νοσηλεύτρια.egainia-kaph-nea-filadelfeia-09.10.2013-19

Ο γενικός Ιατρός και τα προγράμματα των φυσικοθεραπευτών μας, θα συνεχιστούν όπως και πέρυσι και θα υπάρχουν αναρτημένα στα ΚΑΠΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για ραντεβού, τα μέλη των ΚΑΠΗ θα πρέπει να απευθύνονται αυτοπροσώπως στο ΚΑΠΗ στο οποίο ανήκουν.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2342Την Πέμπτη 8-9-2016, στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας, πραγματοποιήθηκε η 4η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας & των Ναυτοπροσκόπων Νέας Χαλκηδόνας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υπαλλήλους του Δ.Φ.Χ., τους δημότες-αιμοδότες που στήριξαν ανιδιοτελώς αυτή μας την προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς επίσης και όσους ήθελαν να αιμοδοτήσουν, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν.
Επίσης, να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της αιμοδοσίας του «Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς», που με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης για μία ακόμη χρονιά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο ακέραιο.

Σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, μπορείτε να προσφέρετε αίμα σε οποιαδήποτε νοσοκομείο αρκεί να ενημερώνετε πως το αίμα που προσφέρετε είναι για την Τράπεζα αίματος του Δήμου μας.

Με την ελπίδα πως σε επόμενες αιμοδοσίες θα έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση εθελοντών σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την προσφορά σας


 

Προηγούμενο άρθροΓιορτάζει η Αγία Ευφημία Νέας Χαλκηδόνας (πρόγραμμα)
Επόμενο άρθροΤραγωδία στο Μενίδι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.