Γιορτάζει η Αγία Ευφημία Νέας Χαλκηδόνας (πρόγραμμα)

0
agia-eyfymia-xalkidona2
Αριστερά η Αγία Ευφημία στην Χαλκηδόνα – Κωνσταντινούπολης Δεξιά στη Νέα Χαλκηδόνα

Με την ευκαιρία

της εορτής της Αγίας ενδόξου και μεγαλομάρτυρος Ευφημίας, πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός στη Ν. Χαλκηδόνα.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7.00μ.μ. θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της εορτής το πρωί, θα ψαλεί ο Όρθρος και εν συνεχεία θα τελεσθεί δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ενώ το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ώρα 7.00μ.μ. θα ψαλεί ο μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός και θα τελεσθεί η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας.

Ακολούθως, θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση της Αγίας Ευφημίας.

Εκ του Ιερού Ναού

Προηγούμενο άρθρο14/09: Η Ν.Φ-Ν.Χ. τίμησε την Ημέρα Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής! (Βίντεο-Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.