Το “Κυριλέ” δημοτικό συμβούλιο και οι “μόνιμες” απουσίες των “νέων”!

0

nothing“Ήσυχη” και με τις… συνηθισμένες απουσίες δημοτικών συμβούλων…

(για δημότες ούτε λόγος…) ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης (20/07)σύμφωνα με πληροφορίες μας

Η Fx-news ΔΕΝ κάλυψε τη συνεδρίαση… καθώς ΔΕΝ θα καλύψει και καμία άλλη συνεδρίαση… έως ότου η διοίκηση του Δήμου ΣΕΒΑΣΤΕΙ:  Tην εργασία μας και το δημοκρατικό δικαίωμα των δημοτών για ενημέρωση!

Τα θέματα ημερησίας διάταξης πέρασαν σχετικά “χαλαρά” και η συνεδρίαση “έληξε” λίγο μετά τις εννιά το βράδυ…

Απόντες από την αντιπολίτευση για μια ακόμη φορά οι της παράταξης “νέο”, κ.κ. Γιώργος Αράπογλου, Λευτέρης Πλάτανος & Δημήτρης Κανταρέλης και η μόνιμα πλέον απούσα πρώην δήμαρχος της πόλης μας κυρία Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη… Για την τελευταία το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι θα πρέπει να παραιτηθεί! Η ίδια είναι απούσα από την ζωή της πόλης μας και δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον (έστω και τυπικό) για το δημοτικό συμβούλιο. Έχουμε ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που συμμετείχε σε συνεδρίαση…

Για την παράταξη “νέο” και ειδικά για τον επικεφαλής της κ. Γιώργο Αράπογλου, τα ερωτήματα που έχουν προκύψει είναι πολλά. Πάνω από επτά μήνες τώρα, ο ίδιος και η παράταξή του απουσιάζει από τα περισσότερα δημοτικά συμβούλια! Απουσιάζουν ομαδικά! Και όταν παρουσιάζονται το κάνουν πάλι ομαδικά! Που σημαίνει ότι το κάνουν για λόγους… “τακτικής”!!! Ποια είναι η τακτική τους;;; ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ! Αδιαφορούμε για την “τακτική” της παράταξης η οποία “υποσχέθηκε” στον λαό της πόλης ότι θα φέρει το “νέο” και… το μόνο που βλέπουμε είναι “τακτικές” και αδιαφορία για τους ανθρώπους της πόλης που τους τίμησαν με την ψήφο τους! Πιο “παλιό” δεν γίνεται…!

Οι “νέοι” της Διοίκησης…

Απορούμε πραγματικά με πολλούς δημοτικούς συμβούλους της “Δύναμης Πολιτών”. Μπορεί να είναι παρόντες στις περισσότερες συνεδριάσεις αλλά… στην πραγματικότητα είναι ΑΠΟΝΤΕΣ! Η “αφωνία” τους στα συμβούλια (ακούμε μόνο το ΝΑΙ στα θέματα που προτείνει η διοίκηση) και η νωθρότητά τους κατά την συνεδρίαση, μας οδηγεί στη σκέψη ότι μπορεί και να μην έχουν διαβάσει ούτε τους τίτλους των θεμάτων της εκάστοτε ημερησίας διάταξης! Στα μόνα θέματα που “ζωηρεύουν” και παίρνουν τον λόγο είναι για θέματα ή ψηφίσματα που ΔΕΝ αφορούν την πόλη μας αλλά την κεντρική πολιτική σκηνή! Εκεί μάλιστα. Και μελετημένοι είναι και με άψογη ρητορική! Όμως τους υπενθυμίζουμε ότι είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!

Θα επανέλθουμε…

Προηγούμενο άρθρο“Ο Πούτιν έσωσε τον Ερντογάν από το πραξικόπημα”!
Επόμενο άρθροΟι “no borders” έκαναν “γυαλιά-καρφιά» το δημαρχείο Θεσσαλονίκης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.