Οι “no borders” έκαναν “γυαλιά-καρφιά» το δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

0

Το μεσημέρι της Πέμπτης μια ομάδα 150 αναρχικών εισέβαλε

στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και προξένησε σοβαρές ζημιές στo γραφείο εργασίας, το κέντρο πληροφόρησης νέων Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης καθώς και τα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, τα οποία στεγάζονται στο κτίριο.


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, αφού έριξαν στο πάτωμα υπολογιστές και μηχανήματα, οι αναρχικοί έγραψαν συνθήματα στους τοίχους όπως, «Νo Border, Open the borders, blood on your hands», ενώ πέταξαν και μπουκάλια με μπογιές.

Το πρωί οι αναρχικοί πραγματοποίησαν επίσης μηχανοκίνητη πορεία από το Αριστοτέλειο προς κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, ενώ για τις 18.00 είναι προγραμματισμένη πορεία στο κέντρο της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΤο “Κυριλέ” δημοτικό συμβούλιο και οι “μόνιμες” απουσίες των “νέων”!
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο και την Τετάρτη 27 Ιουλίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.