Πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε!

0

image

            
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Βραχάτι Κορινθίας
, όταν βρέθηκαν νεκροί ένας 85χρονος και ο 49χρονος γιος του.
Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, όταν γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς από το σπίτι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στην αυλή του σπιτιού εντόπισαν νεκρό τον πατέρα και δίπλα του, στο ύψος του αυχένα, ένα περίστροφο. Στη συνέχεια μέσα στο σπίτι βρήκαν νεκρό και τον 49χρονο γιο του.

Οι έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι ο πατέρας να σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες που διερευνώνται είναι ότι ο 49χρονος να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται ότι στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί.

Προηγούμενο άρθρο“ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ” από το 3ο ΕΠΑ.Λ Ν.Φ. την Πέμπτη στο ΠΠΙΕΔ!
Επόμενο άρθροΑΟΝΦ Ατταλος: Σε τουρνουά στον Βόλο το τμήμα Παίδων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.