ΑΟΝΦ Ατταλος: Σε τουρνουά στον Βόλο το τμήμα Παίδων

0

attalos-paides

Σε τριήμερο τουρνουά που θα γίνει στο Βόλο 21-24 Ιουνίου 2016 θα συμμετάσχει το τμήμα Παίδων του Αττάλου.

Το τουρνουά διοργανώνει η Boca Sport υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας με συμμετοχή ομάδων από την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Η αποστολή του Αττάλου θα μείνει στο πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο ”Portaria Hotel & Spa” στη Πορταριά Πηλίου ενώ θα δώσει τους αγώνες της στο Πανθεσσαλικό στάδιο και στο γήπεδο Πορταρίας. Η ομάδα θα αναχωρήσει την Τρίτη 21/6 το πρωί, με Προπονητές-Συνοδόυς τους Κώστα Κραβαρίτη και Διαμαντή Ματζούνη και θα επιστρέψει την Παρασκευή 24/6.

Να ευχηθούμε στα παιδιά ένα απολαυστικό ποδοσφαιρικό τριήμερο και είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπροσωπήσουν τον Άτταλο και τη Νέα Φιλαδέλφεια με τον καλύτερο τρόπο τόσο εντός όσο (κυρίως) και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Προηγούμενο άρθροΠατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε!
Επόμενο άρθροΠολιτιστική Αναγέννηση: Πλήθος δραστηριοτήτων τον Ιούνιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.