Δ.Φ.Χ.: “Για το Περιβάλλον” την Κυριακή 5/6 στο Άλσος Ν.Φ.

0

alsos-nf (4)

Κυριακή 5 Ιουνίου   στη Ν. Φιλαδέλφεια, γεμάτη κόσμο, δράσεις , αθλητισμό με την παρουσία παιδιών από τα σχολεία μας και όχι μόνο.

Όλα αυτά θα τα ζήσουμε στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν:

  • στη Λίμνη του Άλσους  για την  Ημέρα περιβάλλοντος από τις 9:00-14:00 ,  μέσα από εικαστικά έργα των μαθητών, σκίτσα, φωτογραφίες  που θα εκτίθενται , με εικαστικά δρώμενα, φυτεύσεις, graffiti  σε παγκάκια, συζητήσεις  για τη  συνειδητοποίηση  και συνέχιση των αγώνων για το πράσινο, την καθαριότητα, το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, το  Άλσος  κ.α.
  • στον πεζόδρομο του  Άλσους  από τις 8:00 – 14:00   (είσοδος Λίμνης)  Δράση, του ‘’Χωριού Παραγωγών- Χωρίς Μεσάζοντες’’, που τόσο πολύ έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και αποδεικνύεται από την μεγάλη συμμετοχή του και τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια.
  • Διαδημοτικό τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου 9:00-11:00 στο γήπεδο Νικολάου Πλαστήρα & Λαχανά (Καμινάδα) Ν. Φιλαδέλφεια

Σας περιμένουμε, θα είμαστε όλοι εκεί!

Προηγούμενο άρθροΑποχώρηση υπ. βουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ! (Επιστολή)
Επόμενο άρθροΟ φετινός απολογισμός του Ιωνικού Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.