Ο φετινός απολογισμός του Ιωνικού Ν.Φ.

0

ionikos-nf

  • H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
  • 320 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Τελείωσε η αγωνιστική χρόνια 2015-2016 του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας                   και ο απολογισμός των τμημάτων του είναι θετικός ,εάν αναλογιστούμε ότι αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και συνθήκες 2 τμήματα του συλλόγου αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες ( Βόλεϊ Ανδρών και Βόλεϊ Γυναικών )

Το σύνολο των επίσημων αγώνων του σε όλα τα πρωταθλήματα μαζί με όλες τις ηλικιακές ομάδες αγοριών και κοριτσιών  εντός του λεκανοπεδίου και σε όλη την επικράτεια  υπερβαίνουν το εκπληκτικό νούμερο των 320 αγώνων !

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουνε τις ερασιτεχνικές ομάδες κάνει πολύ δυσχερές το έργο του Ιωνικού ΑΣ.,με πολύ δύσκολη συνέχεια  για τις βασικές υποχρεώσεις της λειτουργίας των τμημάτων του !

  • Μπάσκετ Ανδρών

Είχε μία πολύ αξιόλογη πορεία στην Α κατηγορία και κατέκτησε την 4η θέση στην τελική βαθμολογια.Βρίσκεται στην 3 επιλαχούσα θέση για την άνοδο .                                    Ο απολογισμός του Ανδρικού τμήματος ήταν στην κανονική περίοδο 17 νίκες 7 ήττες καταλαμβάνοντας την 4η θέση με 41 βαθμούς και στα play off για την άνοδο και πάλι την 4η θέση.Εφοροι ο Γ Μαυραγανης και ο Μ Αποστολάκης .Γενικός Αρχηγός ο Κ Παπαδουκάκης,κόουτς ο Α Καρατζάς.

Στα τμήματα υποδομών είχε μια αξιοπρόσεκτη πορεία στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ και συγκρότησε ομάδες προμίνι,μίνι,παμπαιδων,παιδων, και Εφήβων.

  • Μπάσκετ Γυναικών

Έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ των παγκορασίδων Κορασίδων   και Νεανίδων , στο τμήμα κορασίδων προκρίθηκε στην 2 φάση ,ενώ οι παγκορασίδες προκρίθηκαν στις καλύτερες 8 ομάδες της Αττικής.

  • Χάντ Μπολ Αγοριών

Τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ,μίνι παμπαίδες ,παίδες Έφηβοι είχαν μια πολύ καλή παραγωγική χρονιά και διακρίθηκαν σε όλα τα ηλικιακά  πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ.Εφορος κ Άννα Δημουλίνου .

  • Βόλεϊ Ανδρών

Ήταν μία παρά πολύ καλή χρονιά της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 της ΕΟΠΕΕ με σπουδαίες νίκες ,σε καμία χρονική στιγμή δεν κινδύνεψε και πολύ εύκολα παρέμεινε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα στην 6η θέση .Οι παίκτες που συγκρότησαν την Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Ιωνικού είναι οι Νικητάκης,Καβαλέρος,Κατσακούλας,Οικονόμου,Θεοδόσης,Παπαδόπουλος,ΠεπονήςΛέπουρας,Ζαγκανός ,Γιαννόπουλος,Διακονίδης-κόουτς οΠ Ηλιόπουλος και έφορος ο Κ Καλοβυρνάς

  • Βόλεϊ Γυναικών

Ήταν μία άσχημη αγωνιστική χρονιά με μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση της με σημαντικότατο όμως κέρδος  την απόκτηση εμπειρίας της νεανικής ομάδας του Ιωνικού . Την επόμενη αγωνιστική χρονιά η ομάδα του Ιωνικού θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής .                                                                                                              Τα τμήματα υποδομών του ήταν πολύ καλά οργανωμένα και συμμετείχαν  στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑ με τις ομάδες Κορασίδων Παγκορασίδων (Κορασίδες  2η θέση στην 2η φάση του πρωταθλήματος )  Έφορος ο Πρόεδρος Χρήστος Σύλλας.

  • Τμήμα Γυμναστικής

Έγινε μία πολύ καλή δουλειά σε όλες τις κατηγορίες και όλοι αισιοδοξούνε ότι το νεοσύστατο επίσημο μέλος της ΕΓΟ ο Ιωνικος, θα μπορέσει να κατακτήσει αξιόλογες διακρίσεις

Ακαδημίες τμημάτων

Όλα τα παραπάνω τμήματα του Ιωνικού ΑΣ διαθέτουν ακαδημίες με την συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών από τον Δήμο μας  και τους όμορους Δήμους  που δίνουν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου

  • Η νέα αγωνιστική χρονιά 2016/2017 θα ξεκινήσει μέσα Αυγούστου.
  • Ο πρόεδρος Χρήστος Σύλλας και τα μέλη του ΔΣ  του Ιωνικού ΑΣ Ευχαριστούν Θερμότατα τα μέλη του ΙΑΣ ,τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που με αγάπη και εμπιστοσύνη αγκαλιάζουν τον σύλλογο .                 Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τεχνικά επιτελεία και τα ιατρικά των ομάδων, τους αθλητές και τις αθλήτριες, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και προσπάθησαν με όλες τις δυνάμεις τους για το καλύτερο
  • Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους ,ότι χωρίς την αγάπη και την στήριξη των επαγγελματιών της πόλης μας τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ                       η πορεία του Ιωνικού ΑΣ θα ήτανε δυσχερέστατη !
  • Η συνεργασία μας με την Δημοτική Αρχή του Δήμαρχου κ Αριστείδη Βασιλόπουλου και τούς αντιδημάρχους κκ  Θ.Μανωλεδάκη και Ν. Ανανιαδη  ήτανε άψογη και τους ευχαριστούμε δημόσια  .
  • Ευχαριστούμε επίσης τον Ηλεκτρονικό και έντυπο τοπικό τύπο για την στήριξη και ενημέρωση που κάνει πάντα εποικοδομητικά για τον σύλλογο μας

 

                                                                                                                                                                         Η Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδελφειας                                                                           εύχεται σε  όλους καλό Καλοκαίρι !

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: “Για το Περιβάλλον” την Κυριακή 5/6 στο Άλσος Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΑ.Ε. Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα: Βράβευση Τζούνιορ – Προτζούνιορ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.