Πατήσια: “Κατασκόπευε” ηλικιωμένους σε τράπεζες και μετά τους λήστευε!

0

astynomia-diasΣυνελήφθη στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πατησίων, ένας 45χρονος για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.

Ειδικότερα, ο δράστης, τον τελευταίο χρόνο, πήγαινε ως πελάτης σε υποκαταστήματα τραπεζών με σκοπό να εντοπίσει ηλικιωμένα άτομα που έκαναν αναλήψεις μετρητών. Στη συνέχεια, τα ακολουθούσε και κατά την είσοδό τους στο σπίτι τους, τα λήστευε με τη χρήση βίας.

Από την διενεργηθείσα έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 15 περιπτώσεις ληστειών σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Πατήσια, Εξάρχεια, Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελόκηποι, Αιγάλεω).

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες για την συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζονται.

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο για “τραπεζοκαθίσματα” & ξύλο… στα Χανιά! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΑφιερωμένο! Πως “κάποιοι”μιλούν χωρίς να λένε τίποτα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.