Αφιερωμένο! Πως “κάποιοι”μιλούν χωρίς να λένε τίποτα…

0

mavrogialourosΟι δέκα φράσεις που αναγράφονται στον ακόλουθο πίνακα σε καθεμία από τις τέσσερις στήλες είναι για τους αναγνώστες που θέλουν να εξοικειωθούν με τα μυστικά της ξύλινης γλώσσας, δηλαδή κοινώς “μιλάω και δεν λέω τίποτα”!

Αρχίστε να διαβάζετε από οποιαδήποτε φράση της στήλης Α και συνεχίστε σε οποιαδήποτε φράση της στήλης Β, Γ και Δ.

Έτσι θα έχετε άπειρους συνδυασμούς για μια πολύωρη αοριστολογία χωρίς τέλος! Και το σημαντικότερο;

Τα λόγια θα έχουν “κύρος”! Πρόκειται για ένα είδος “εγχειριδίου” για νέους ρήτορες, συζητητές επιπέδου και μελλοντικούς πολιτικούς… βεβαίως βεβαίως… βγαλμένο από τους παλιούς ή πρώιμους “ρήτορες” μας…

Όλοι θα σας κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό, χωρίς να ξέρουν τι να πουν, αφού γρι δεν θα καταλαβαίνουν και από ντροπή -βεβαίως βεβαίως- δεν θα σας κάνουν καμία επεξηγηματική ερώτηση, μην τυχόν και τους θεωρήσετε “βλάκες” που δεν καταλαβαίνουν αυτά που λέτε…

xylini_glossa

Προηγούμενο άρθροΠατήσια: “Κατασκόπευε” ηλικιωμένους σε τράπεζες και μετά τους λήστευε!
Επόμενο άρθροΗ εκδίκηση! “Τα πάχη τους τα κάλλη τους”! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.