Λάρισα: Συνεχίστηκε η “παράδοση” της “κλοπής” του Χριστού…

0

Παράδοση τείνει να γίνει τα τελευταία χρόνια η «κλοπή» του θείου βρέφους από την χριστουγεννιάτικη φάτνη στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Σχεδόν κάθε χρόνο άγνωστοι αφαιρούν το βρέφος από την φάτνη και η φετινή χρονιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ανήμερα Χριστούγεννα σημειώθηκε η ίδια κλοπή και η φάτνη παρουσιάζει εικόνα θλίψης.

Ίσως θα έπρεπε να είναι περισσότερο γρήγορα και τα αντανακλαστικά των υπευθύνων, σχετικά με την αντικατάσταση της κούκλας, αλλά οι αρμόδιοι θα πρέπει δυστυχώς να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο … φύλαξης της φάτνης, ώστε να μην έχουμε περισσότερα δυσάρεστα, αφού θυμίζουμε ότι φέτος υπήρξε και η ολοκληρωτική καταστροφή της πρώτης φάτνης, από πυρκαγιά.

ΠΗΓΗnews.in.gr
Προηγούμενο άρθροΜαθουσάλες: Τα ρεκόρ, οι γυναίκες και η Ελλάδα
Επόμενο άρθροΚρήτη: Έγινε πατροκτόνος μετά το μεθύσι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.