Δημοτικό συμβούλιο για “τραπεζοκαθίσματα” & ξύλο… στα Χανιά! (Βίντεο)

0

423423Στα χέρια κόντεψαν να “πιαστούν” καταστηματάρχες με δημοτικούς συμβούλους κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στα Χανιά, με αφορμή τα τραπεζοκαθίσματα. Τη σπίθα άναψε η απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων να μειώσει κατά 23% τον παραχωρούμενο χώρο, στον οποίο αναπτύσσουν οι καταστηματάρχες τα τραπεζοκαθίσματά τους στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Το μεσημέρι, περίπου 120 καταστηματάρχες κατέκλυσαν το κτίριο του δημαρχείου και εισήλθαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου όπου λίγο μετά τις 16:00 ξεκίνησε με καθυστέρηση η συνεδρίαση, στην οποία αποφασίστηκε να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης, η απόφαση του ΔΛΤΧ,

Ωστόσο, ενώ το λόγο είχε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Μιχάλης Βλαχάκης, τα “αίματα άναψαν” και καταστηματάρχες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους. Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Περάκης ζήτησε να διακοπεί η συνεδρίαση όπως και έγινε.

Δείτε το χαρακτηριστικό video από το flashnews.gr

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΕορτή Πρωτομαγιάς στη Ν. Φιλαδέλφεια-Ν. Χαλκηδόνα: Μεταφέρθηκε το τριήμερο…
Επόμενο άρθροΠατήσια: “Κατασκόπευε” ηλικιωμένους σε τράπεζες και μετά τους λήστευε!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.