1ο ΕΠΑΛ: Μεγάλη διάκριση στο ποδόσφαιρο!

0

epal1Μεγάλη  διάκριση  στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων σημείωσε η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας κατακτώντας την τρίτη θέση μεταξύ 57 ομάδων που συμμετείχαν στο επίσημο πρωτάθλημα της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής Α’ Αθήνας. Η πρώτη φάση των αγώνων (αγώνες 1ου ομίλου) έγιναν στο Δημοτικό Γήπεδο Κυψέλης (Αλεπότρυπας), ενώ οι ημιτελικοί μεταξύ των νικητών ομίλων και οι τελικοί έγιναν στο Δημοτικό Γήπεδο του Ρουφ.

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισαν την ομάδα του 4ου ΓΕΛ Γαλατσίου, στη συνέχεια επιβλήθηκαν με σχετική άνεση του γειτονικού τους 2ου ΕΠΑΛ Φιλαδέλφειας, ενώ στον τρίτο αγώνα προκρίθηκαν απέναντι στο πολύ αξιόμαχο 3ο ΓΕΛ Φιλαδέλφειας φτάνοντας στον τελικό του ομίλου τους (πρωταθλητές των περιοχών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Πατησίων, Κυψέλης, Γαλατσίου).

Στη συνέχεια στον τελικό του πρώτου ομίλου επικράτησαν  του 15ου Γενικού Λυκείου Αθηνών (Κυψέλη) κάνοντας ίσως το καλύτερό τους παιχνίδι στο τουρνουά, προκρινόμενοι στον ημιτελικό της διοργάνωσης, όπου αντιμετώπισαν τον νικητή του 2ου ομίλου (σχολεία των περιοχών Ζωγράφου, Αμπελόκηπων, Καισαριανής). Σε αυτό το παιχνίδι γνώρισαν την μοναδική τους ήττα στη διοργάνωση  από την πολύ ισχυρή ομάδα του 5ου ΓΕΛ Ζωγράφου, ενώ στον μικρό τελικό επικράτησαν του 5ου ΓΕΛ Βύρωνα κατακτώντας την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη των σχολείων.

epal2Συνολικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας στο τουρνουά σημείωσαν 5 νίκες και 1 ήττα, με συνολικό αριθμό τερμάτων 18 υπέρ και 9 κατά. Στην πορεία μέχρι τον μικρό τελικό και την κατάκτηση της τρίτης θέσης χρησιμοποιήθηκαν 17 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές (7 της τρίτης τάξης, 8 της δευτέρας και 2 της πρώτης). Όλα τα παιχνίδια του τουρνουά κύλησαν σε άψογο κλίμα, χωρίς κανένα επεισόδιο, με τις παιδαγωγικές αρχές και το fair play να επικρατούν των σκοπιμοτήτων, γεγονός  το οποίο ήταν και το σημαντικότερο κέρδος που αποκόμισαν οι μαθητές από την συνολική παρουσία τους στους Σχολικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Ν.Φιλαδέλφειας αποτέλεσαν οι μαθητές: Κωνσταντόπουλος, Πίππος,  Ντζιαβός, Αδάμος,  Αμπίλας, Ράπτης, Τσουνάι, Λαζάρου, Μούτσα, Τσιαπάρας, Μάρκο, Λένας , Μεμόλα, Αγγελής, Σκαλιαράκης, Παπαθανασίου, Σώτος.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                                                 Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΡΦΗΣ                                                    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ένοπλη ληστεία στο περίπτερο της Αγίας Τριάδας και άγρια καταδίωξη!!!
Επόμενο άρθροΠάλι κοντά στους πρόσφυγες οι Εθεοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.