Νέα Φιλαδέλφεια: Ένοπλη ληστεία στο περίπτερο της Αγίας Τριάδας και άγρια καταδίωξη!!!

0

image

Καταδίωξη με πυροβολισμούς, μετά από δύο διαδοχικές ένοπλες ληστείες που πραγματοποίησαν πέντε άγνωστοι, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στις 4:15 οι πέντε άγνωστοι, που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην πλατεία Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, από το οποίο αφαίρεσαν τσιγάρα και καπνό. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα οι ίδιοι, πιθανότατα, δράστες εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων της SHELL στη λεωφόρο Τατοΐου 2 στη Μεταμόρφωση, από το οποίο, επίσης, αφαίρεσαν, με την απειλή όπλου, τσιγάρα και καπνό. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, η οποία είχε κινητοποιηθεί από την πρώτη ληστεία, αλλά ένας από τους δράστες απείλησε με το όπλο τους αστυνομικούς. Ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και ξεκίνησε καταδίωξη των δραστών, οι οποίοι όμως κατάφεραν να διαφύγουν.

Από την αστυνομία διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Προηγούμενο άρθροΣτο σπίτι του ο Ρουπακιάς, στο χώμα ο Παύλος Φύσσας!!!
Επόμενο άρθρο1ο ΕΠΑΛ: Μεγάλη διάκριση στο ποδόσφαιρο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.