Η απάντηση του δήμου για τα απόβλητα του νεκροταφείου

0
Αρχείο Fx
Αρχείο Fx
Αρχείο Fx

Μετά από το ρεπορτάζ της Fx με τίτλο: “Νέα Φιλαδέλφεια: Τι συμβαίνει με τα απόβλητα του νεκροταφείου;” ο κ. Κώστας

Μπαρούτας
σύμβουλος τεχνικών υπηρεσιών του Δ.Φ.Χ. και μηχανικός, μας ενημέρωσε δια ζώσης για το θέμα, στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης.

“Μας είπε ότι πράγματι η πολεοδομία έκανε αυτοψία στον χώρο του νεκροταφείου. Στις παρατηρήσεις που έκανε, έδωσε στον δήμο προθεσμία 15 ημερών να καταθέσει τα απαραίτητα στοιχεία, σχέδια κλπ για την διαδρομή των αποβλήτων. Μας είπε ότι σε καμία περίπτωση τα απόβλητα δεν πέφτουν στον Κηφισό ποταμό, αλλά σε στεγανές δεξαμενές στις οποίες καταλήγουν χωρίς αυτά να ρυπαίνουν το περιβάλλον. Μάλιστα ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση ο Δ.Φ.Χ. δεν θα επέτρεπε την μόλυνση του ποταμού Κηφισού με οποιαδήποτε λήμματα. Επίσης τόνισε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν έργα κόστους 180.000€ με τα οποία θα αλλαχθεί όλο το υδρευτικό και αποχετευτικό σύστημα του νεκροταφείου, το οποίο και θα συνδεθεί με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης.”

Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει, απάντηση πολεοδομίας κλπ, θα σας ενημερώσουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Σκουρλέτης την ΜΠΕ – Καλοκαίρι μπαίνουν οι “Μπουλντόζες”!
Επόμενο άρθροΑ. Μπερδέση – Ρ. Αρβανίτης: “Κοινή δήλωση για την εσωκομματική εκλογική διαδικασία της ΝΔ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.