Γήπεδο ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Σκουρλέτης την ΜΠΕ – Καλοκαίρι μπαίνουν οι “Μπουλντόζες”!

0

image

Ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος
και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης έβαλε την υπογραφή του για την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, εξέλιξη που ουσιαστικά οδηγεί στην κατασκευή του.

Η υπογραφή Σκουρλέτη ήταν η τελευταία που περίμενε η Ένωση μετά από έναν κύκλο διαβουλεύσεων που διήρκεσε 10 μήνες και συγκέντρωσε σειρά εγκρίσεων και υπογραφών, πριν από την τελευταία του ΥΠΑΠΕΝ.

Πλέον απομένει η έγκριση της  οικοδομικής άδειας, η οποία διαρκεί στη χειρότερη περίπτωση δύο μήνες και μετά… θα μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής του γηπέδου.

Προηγούμενο άρθροΤ. Κωνσταντινίδης: “Αριστερά και Ελευθέριος Βενιζέλος”
Επόμενο άρθροΗ απάντηση του δήμου για τα απόβλητα του νεκροταφείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.