παΤέρας συνελήφθη για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του!

0

imageΣτα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από την Παρασκευή ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Ο 53χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, βάσει εντάλματος σύλληψης του 2ου Ανακριτικού Τμήματος.

Προηγήθηκε καταγγελία στην αστυνομία της 14χρονης, σήμερα, ανήλικης κόρης του, σύμφωνα με την οποία, ο πατέρας της το χρονικό διάστημα 2010-2011, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για «αποπλάνηση παιδιών». Η 14χρονη μεταφέρθηκε σε κέντρο φιλοξενίας εφήβων.

Προηγούμενο άρθρο“Σεργιάνι για την Ήπειρο” από τη Φιλαδέλφεια και άλλων πόλεων στις ΗΠΑ!
Επόμενο άρθροΗ κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.