Η κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Φ.Χ.

0

Από την ΟΝΝΕΔ Φ.Χ. λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:onned-fx (1)Τη Πέμπτη 14/1, η ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας έκοψε στο μαγαζί “Νέος Κρίνος” τη πίτα της για το νέο έτος.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους της ΟΝΝΕΔ που παρέστησαν στη κοπή της πίτας μας. Με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, θελήσαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε έναν από εσάς,οι οποίοι με τη στήριξη σας συμβάλλατε στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη τοπική ΟΝΝΕΔ εντός του λεκανοπεδίου Αττικής. Τη δική μας ΟΝΝΕΔ.

Ο πρόεδρος Τάσος Κοσκολέτος και τα μέλη εύχονται σε όλους, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας, φύλου, θρησκεύματος και καταγωγής, καλή & εποικοδομητική χρονιά.

ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

onned-fx (2)

Προηγούμενο άρθροπαΤέρας συνελήφθη για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του!
Επόμενο άρθρο“Δεν θα ξεφτιλίζομαι, δεν θα γίνω Μιμή!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.