ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.Κ. «Η Περιφέρεια θα βοηθήσει για το γήπεδο της ΑΕΚ»

«Η Περιφέρεια θα βοηθήσει για το γήπεδο της ΑΕΚ»aek-maketa4Σε λίγες μέρες η ΑΕΚ θα δώσει ένα σημαντικό φιλικό, με την Εθνική Αστέγων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί έπειτα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής. Στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες την περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος -αφού πρώτα ευχήθηκε από το βήμα η παραμονή της Ένωσης στο ΟΑΚΑ να είναι προσωρινή- αναφέρθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης, στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


«Την περασμένη Πέμπτη εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία ο προϋπολογισμός των karamerosεκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής για το 2016 και περιλαμβάνει το ποσό των 20 εκ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βέβαια δεν πρόκειται για ένα απλό ναι ή όχι. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Περιφέρεια Αττικής, αλλά έχει να κάνει και με το Υπουργείο, έχει να κάνει με όλες τις διαδικασίες ώστε η ΑΕΚ να γυρίσει σπίτι της με σεβασμό στη νομιμότητα και στο περιβάλλον, όπως επιβάλλει ο νόμος και όχι η Περιφέρεια Αττικής ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας.

Εμείς ακόμα και πριν τις εκλογές λέγαμε ότι όπου ήταν γήπεδο να γίνει γήπεδο. Αυτή είναι μια σταθερή άποψη και δεν αλλάζει. Εξάλλου αν φτάσουμε να γίνει το γήπεδο, το οποίο προφανώς θα είναι μια μεγάλη επένδυση από την ίδια την ΑΕΚ, κάποια έργα όπως η υπογειοποίηση των οδών Φωκών και Πατριάρχου Ιωακείμ και οι πεζοδρομήσεις πάνω απ’ αυτές θα πρέπει να γίνουν από κάποιον δημόσιο φορέα.

Και εκεί η Περιφέρεια θα είναι κοντά για να βοηθήσει μια αθλητική εγκατάσταση και κυρίως ένα βιώσιμο περιβάλλον, μια ποιότητα ζωής και για τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και για τους επισκέπτες αυτής της εγκατάστασης. Οπότε όλοι αυτοί που πόνταραν στο ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι αρνητική, έκαναν λάθος», τόνισε ο κ. Καραμέρος.Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!