“Νέα Αίγινα”; Σκότωσαν άντρα στην Άνδρο και προσπάθησαν να τον κάψουν!

0
Αρχείο

astynomia-3Στην Άνδρο αυτή τη φορά ξαναζωντάνεψε ο εφιάλτης της Αίγνας, όπου στις αρχές Δεκεμβρίου ληστές εισέβαλαν στο σπίτι δύο ανθρώπων, τους σακάτεψαν στο ξύλο, τους σκότωσαν και μετά έβαλαν φωτιά για να κάψουν τα πτώματα.

Ένα τέτοιο φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα και στην Άνδρο, όπου βρέθηκε σήμερα νεκρός ένας 89χρονος άντρας μέσα στο σπίτι του. Το θύμα βρέθηκε στραγγαλισμένο με μία ζώνη στο λαιμό του και πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, γεγονός που δείχνει πως μαρτύρησε στα χέρια των ληστών.

Εν συνεχεία, οι δράστες έβαλαν φωτιά στο σπίτι, όπως και στην περίπτωση της Αίγινας στην προσπάθειά τους να κάψουν το πτώμα και να μην αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνο.

Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 89χρονου άντρα υπήρχαν σπίτια συγγενών του θύματος και μόλις είδαν τους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι έσπευσαν. Αφού κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά είδαν έντρομοι το πτώμα του συγγενή τους στο πάτωμα.

Για το λόγο αυτό και επειδή αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα έχει πολλές ομοιότητες με εκείνο της Αίγινας, οι αστυνομικοί και το λιμενικό έχουν ήδη αποκλείσει όλες τις εξόδους του νησιού και διεξάγουν εντατικές έρευνες. Μάλιστα, έχει φτάσει ήδη στο νησί κλιμάκιο της Διεύθυνσης των εγκληματολογικών ερευνών.

Το αποτρόπαιο έγκλημα στην Αίγινα

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα σοκάρουν. Η 70χρονη και ο 44χρονος ανιψιός της φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα. Είναι ενδεικτικό ότι οι δράστες του στυγερού εγκλήματος είχαν σπάσει τα πλευρά της άτυχης γυναίκας ενώ υπάρχουν πολύ σοβαρά τραύματα και στο κεφάλι του 44χρονου ανιψιού της.

Όλα δείχνουν ότι προηγήθηκε πάλη. Ο 44χρονος προσπάθησε να αντιδράσει και τότε δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό, ενώ οι ληστές φαίνεται ότι χτύπησαν άσχημα σε όλο το σώμα σπάζοντάς της πολλά οστά την άτυχη γυναίκα σε μια προσπάθεια να της αποσπάσουν πληροφορίες για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομίας οι ληστές οδήγησαν τα θύματα σε ένα δωμάτιο όπου τους έβαλαν φωτιά ενόσω ακόμη ανέπνεαν. Είναι ενδεικτικό ότι στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής γράφει πως τα θύματα φέρουν εσωτερικά εγκαύματα στους πνεύμονες, εισέπνευσαν δηλαδή φλόγες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΠΗΓΗΘεοδόσης Πάνου - newsit.gr
Προηγούμενο άρθροΟι Ευχές των “Φροντιστηρίων Έρασμος”
Επόμενο άρθρο«Η Περιφέρεια θα βοηθήσει για το γήπεδο της ΑΕΚ»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.