«Η Περιφέρεια θα βοηθήσει για το γήπεδο της ΑΕΚ»

0

aek-maketa4Σε λίγες μέρες η ΑΕΚ θα δώσει ένα σημαντικό φιλικό, με την Εθνική Αστέγων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί έπειτα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής. Στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες την περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος -αφού πρώτα ευχήθηκε από το βήμα η παραμονή της Ένωσης στο ΟΑΚΑ να είναι προσωρινή- αναφέρθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης, στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου.

«Την περασμένη Πέμπτη εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία ο προϋπολογισμός των karamerosεκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής για το 2016 και περιλαμβάνει το ποσό των 20 εκ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βέβαια δεν πρόκειται για ένα απλό ναι ή όχι. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Περιφέρεια Αττικής, αλλά έχει να κάνει και με το Υπουργείο, έχει να κάνει με όλες τις διαδικασίες ώστε η ΑΕΚ να γυρίσει σπίτι της με σεβασμό στη νομιμότητα και στο περιβάλλον, όπως επιβάλλει ο νόμος και όχι η Περιφέρεια Αττικής ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας.

Εμείς ακόμα και πριν τις εκλογές λέγαμε ότι όπου ήταν γήπεδο να γίνει γήπεδο. Αυτή είναι μια σταθερή άποψη και δεν αλλάζει. Εξάλλου αν φτάσουμε να γίνει το γήπεδο, το οποίο προφανώς θα είναι μια μεγάλη επένδυση από την ίδια την ΑΕΚ, κάποια έργα όπως η υπογειοποίηση των οδών Φωκών και Πατριάρχου Ιωακείμ και οι πεζοδρομήσεις πάνω απ’ αυτές θα πρέπει να γίνουν από κάποιον δημόσιο φορέα.

Και εκεί η Περιφέρεια θα είναι κοντά για να βοηθήσει μια αθλητική εγκατάσταση και κυρίως ένα βιώσιμο περιβάλλον, μια ποιότητα ζωής και για τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και για τους επισκέπτες αυτής της εγκατάστασης. Οπότε όλοι αυτοί που πόνταραν στο ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι αρνητική, έκαναν λάθος», τόνισε ο κ. Καραμέρος.

ΠΗΓΗsdna.gr
Προηγούμενο άρθρο“Νέα Αίγινα”; Σκότωσαν άντρα στην Άνδρο και προσπάθησαν να τον κάψουν!
Επόμενο άρθροTο ‘μακάβριο’ παρελθόν του μελομακάρονου & oι ανατολίτικες ρίζες του κουραμπιέ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.