Έγιναν “ανθρώπινα” τα συντριβάνια στην Πατριάρχου

0

Μετά από πολλά χρόνια τα συντριβάνια στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας (Ελ. Βενιζέλου – πρώην Πατριάρχου) λειτουργούν με “αξιοπρέπεια“…

Η δημοτική αρχή έκανε το αυτονόητο. Τα καθάρισε από την μούχλα και τη βρώμα που είχαν δημιουργήσει τα στάσιμα νερά τα τελευταία χρόνια, τα επισκεύασε και τα έκανε “ανθρώπινα“. Μάλιστα και σε άλλες περιοχές της πόλης όπως στους Απομάχους (πλατεία Μιαούλη), στο μεσαίο Κουκλάκι κλπ, τα υπάρχοντα διακοσμητικά συντριβάνια συντηρήθηκαν και ομορφαίνουν τις περιοχές.

Πολλά αρνητικά μπορούμε να πούμε αλλά και λέμε για τη σημερινή δημοτική αρχή -πάντα με αποδείξεις- αλλά αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνει σε πολλά επίπεδα ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου κ. Νίκος Ανανιάδης.

Δείτε τη φωτογραφία από το ρεπορτάζ του Fx-news.gr:

syntrivani

Προηγούμενο άρθροΗ ΔΕΗ κόβει τις επόμενες ημέρες το ρεύμα σε 100.000 οφειλέτες
Επόμενο άρθροΕπιτέλους… ξεκίνησαν πάλι οι εργασίες στις κολώνες των τρόλεϊ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.