Επιτέλους… ξεκίνησαν πάλι οι εργασίες στις κολώνες των τρόλεϊ!

0

Τον Σεπτέμβριο του 2014 είχαμε γράψει στο σχετικό ρεπορτάζ μας: “Εδώ και περίπου δύο μήνες, στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατά μήκους της γραμμής του τρόλεϊ, γίνεται αλλαγή των πυλώνων που στηρίζουν τα ηλεκτροφόρα σύρματα που δίνουν ενέργεια στα οχήματα. Ο λόγος που γίνεται η αλλαγή -σύμφωνα με τα συνεργεία- είναι ότι οι πυλώνες είχαν τοποθετηθεί πριν σαράντα χρόνια και έπρεπε να αντικατασταθούν με νέους λόγω παλαιότητας. Η διάβρωση του χρόνου έχουν καταστήσει επίφοβους τους τωρινούς πυλώνες οπότε πρέπει άμεσα να τοποθετηθούν καινούργιοι…”nea-filadelfeia-trolley-allagh-pylonon-8Δυστυχώς, στη χώρα του παραλόγου και της προχειρότητας που ζούμε, οι εργασίες αντικατάστασης (από εργολάβο του ΗΛΠΑΠ) που έγιναν ήταν ημιτελής! Μεγάλες τρύπες που είχαν ανοιχθεί για να τοποθετηθούν οι νέες κολώνες, αλλά και αυτές που είχαν ανοιχθεί για να απομακρυνθούν οι παλιές, για πάνω από ένα χρόνο έμειναν ανοιχτές! Πάνω στα μικρά πεζοδρόμια της πόλης μας, οι πεζοί έπρεπε να κάνουν “σιρκουί” για να αποφύγουν το ατύχημα!

Από την περασμένη εβδομάδα και όπως βλέπετε στη παρακάτω φωτογραφία ξεκίνησαν οι εργασίες αποπεράτωσης του έργου. Ελπίζουμε να ολοκληρωθούν…

DSC_0013_1

 

Προηγούμενο άρθροΈγιναν “ανθρώπινα” τα συντριβάνια στην Πατριάρχου
Επόμενο άρθροΜαραθώνιος Αθήνας: Ένα Ξεχωριστό Φωτορεπορτάζ αναγνωστών μας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.