Γαλλία-Βίντεο: Η στιγμή της σύγκρουσης φορτηγού με λεωφορείο – 42 νεκροί!

0

5989489749Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στη Γαλλία, κοντά στην πόλη Λιμπούρν ανατολικά της Μπορντό, μετά από μετωπική σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται στους 42, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι επιβάτες του λεωφορείου,.

Νεκρός είναι και ο οδηγός του φορτηγού.

Τα δυο οχήματα μετά τη σύγκρουση τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Τα θύματα ήταν μέλη ενός κλαμπ ηλικιωμένων, που πραγματοποιούσαν ημερήσια εκδρομή στην περιοχή, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM ο εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών Πιερ-Ανρί Μπραντέτ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα πέντε άτομα.

Από την Αθήνα, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κινητοποιούνται και πως ο ίδιος “έχει βυθιστεί στη θλίψη από αυτή την τραγωδία”.

Η στιγμή της σύγκρουσης

ΠΗΓΗnooz.gr/
Προηγούμενο άρθροΔούρου: “Για τις καταστροφές δεν ευθύνεται η Περιφέρεια, αλλά το υπουργείο Υποδομών”
Επόμενο άρθροΒιβλική καταστροφή και στην Ύδρα! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.