“Δικτάτορα Ζωή… είσαι μία λάθος επιλογή”!!!

0

12324231 Με μία πρωτοφανή σε οξύτητα διαρροή για τα πολιτικά χρονικά της χώρας, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου απάντησαν στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου για όλα όσα η ίδια ανέφερε στις δηλώσεις της μετά τη συνάντηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Πρόσωπα του περιβάλλοντος του κ. Τσίπρα χαρακτηρίζουν την κ. Κωνσταντοπούλου “λάθος επιλογή”, κατηγορώντας τη, παράλληλα, ότι διακατέχεται από δικτατορική συμπεριφορά. “Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή”, τονίζουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.

Και όλα δείχνουν πως το μέτωπο που άνοιξε ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και την κ. Κωνσταντοπούλου θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η πρόεδρος στρέφεται προς τη Λαϊκή Ενότητα του κ. Λαφαζάνη.

Επικριτική η κυβερνητική εκπρόσωπος

Νωρίτερα σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο MEGA, απαντώντας σε ερώτηση για την κ. Κωνσταντοπούλου, η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι “είναι μία ευφυής και ικανή πολιτικός”, αλλά, πρόσθεσε, “από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι αυτές οι κινήσεις είναι μια ακροβασία σε πολύ λεπτά θέματα. Θα έπρεπε δηλαδή, εκτός από τον τρόπο με τον οποίο νομίζει ότι τηρεί, είναι η αντίληψή της ότι πόσο και μέχρι ποιο σημείο τηρούμε το γράμμα του Συντάγματος, του κανονισμού της Βουλής, θα έπρεπε ταυτοχρόνως ως πολιτικός να συνυπολογίζει και τι προκαλεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Ποιόν πλήττει τελικώς. Διότι όλες οι ενέργειες, όχι κατ΄ ανάγκην με στόχο, παράγουν πολιτικά αποτελέσματα”.

ΠΗΓΗcapital.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Απόστολος Κόντος δίδαξε τα παιδιά της Πάτμου
Επόμενο άρθροΒίντεο: “Εναέρια λήψη (Drone) από τα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.