Ο Απόστολος Κόντος δίδαξε τα παιδιά της Πάτμου

0

kor.-17-1-940x705Με απόλυτη επιτυχία αλλά και μεγάλη συμμετοχή (60 παιδιών και εφήβων) διεξήχθη το 3ο basketball camp με τις οδηγίες του προπονητή Απόστολου Κόντου υπό την αιγίδα του Δήμου Πάτμου. Κατά την τριήμερη διάρκεια του camp, ο Απόστολος Κόντος μύησε μικρούς αλλά και εφήβους στα μυστικά του δημοφιλούς αθλήματος και στο τέλος της τρίτης ημέρας απενεμήθησαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους για τη συμμετοχή. Ο κ. Απόστολος Κόντος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πάτμου για την φιλοξενία αλλά και την αναβάθμιση των υποδομών που φιλοξενεί το τριήμερο camp και επεσήμανε την προσπάθεια των προπονητών κ. Ειρήνης Καμπόσου, Μαρίας Μαραβέλια, Αλέξη Πουσουλίδη και Στέλιου Βλάχου.

Ο Δήμαρχος στη σύντομη παρέμβαση του ευχαρίστησε τον κ. Απόστολo Κόντο και τo Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.) για τη θεσμοθέτηση του camp στο καλαντάρι της Ένωσης καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στο τουρνουά και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια για τη δημιουργία και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την προσπάθεια που γίνεται για την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.
Οι «ψυχές» του τουρνουά ήταν η Μαρία Μαραβέλια και η Ειρήνη Γρύλλη, ενώ τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία. Κάθε χρόνο το camp της Πάτμου είναι και καλύτερο με τον Απόστολο Κόντο να δίνει και φέτος τα φώτα του στα παιδιά του νησιού. Οι διοργανωτές (Δήμος Πάτμου και Ξάνθος) ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι και με περισσότερες εκπλήξεις, σ’ ένα camp το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.

ΠΗΓΗDimokratiki.gr
Προηγούμενο άρθροΈκτακτο δελτίο καιρού
Επόμενο άρθρο“Δικτάτορα Ζωή… είσαι μία λάθος επιλογή”!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.