Νέα Φιλαδέλφεια: Νεότερα για τη “άγρια” καταδιώξη της αστυνομίας (φωτογραφία)

0

54616541Τη Δευτέρα 1/6 το βράδυ γύρω στις 11.20 μ.μ. μεγάλες δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας με αυτοκίνητα μοτοσυκλέτες και οχήματα της αντιτρομοκρατικής «αναστάτωσαν» την περιοχή της Αγίας Μαρίνας και τον Απομάχων στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την “αμερικάνικη” καταδίωξη Ι.Χ. μικρού κυβισμού.

Φωτογραφία την ώρα της καταδίωξης στην οδό Σοφούλη, όπως μας την έστειλε αναγνώστης του Fx
Φωτογραφία την ώρα της καταδίωξης στην οδό Σοφούλη, όπως μας την έστειλε αναγνώστης του Fx

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την εθνική οδό και πέρασε στη Νέα Φιλαδέλφεια στην οδό Σοφούλη. Το ύποπτο Ι.Χ. πέρασε με τρομερή ταχύτητα και εκκωφαντικό θόρυβο λόγω των σκασμένων ελαστικών και από πίσω τεράστιες δυνάμεις της αστυνομίας να το καταδιώκουν. Στην προσπάθεια του να ξεφύγει κατευθύνθηκε στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, όπου και εγκλωβίστηκε από την Αστυνομία.

Στο όχημα επέβαινε άνδρας Ρομά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον έλεγχο που έγινε στο όχημα δεν βρέθηκαν όπλα, ναρκωτικά ή κάτι άλλο επιλήψιμο. Εικάζεται ότι πρόλαβε και τα “ξεφορτώθηκε” πριν συλληφθεί…

Προηγούμενο άρθροΤώρα: Πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ στη Λ. Πεντέλης κατά την απόπειρα ληστείας
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ: Τέλος περιόδου και προετοιμασία για την Α’ Εθνική
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.