ΣΟΝΦ: Τέλος περιόδου και προετοιμασία για την Α’ Εθνική

0

sonf1Προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου βαδίζει ο ΣΟΝΦ. Ήδη την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκαν τα διασυλλογικά νεανικά κύπελλα, όπου ο ΣΟΝΦ παρέταξε 2 ομάδες στο αναπτυξιακό κύπελλο παίδων κάτω των 14 ετών και 1 ομάδα στο κύπελλο παμπαίδων κάτω των 10, το κύπελλο Αττικής καθώς και τα πρωταθλήματα γυναικών και βετεράνων.

Δηλαδή την άνοιξη αγωνίζονταν ταυτόχρονα στις διασυλλογικές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ συνολικά 6 ομάδες του ΣΟΝΦ. Στο αγωνιστικό μέρος ξεχωρίζουν τα αποτελέσματα της Α ομάδας του ΣΟΝΦ στο αναπτυξιακό κύπελλο παίδων όπου κατέκτησε τη 2η θέση, καθώς και η πολύ καλή πορεία της γυναικείας ομάδας μας που ισοβάθμισε στην 3η-4η θέση.

Αναλυτικά αποτελέσματα και στοιχεία των διοργανώσεων μπορείτε να δείτε εδώ

Παράλληλα συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον το 7ο Εαρινό Ανοικτό Τουρνουά του ΣΟΝΦ. Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο 13χρονος παίκτης του γειτονικού και φίλου σωματείου ΔΠΚ Άνω Λιοσίων με 4,5 βαθμούς σε 5 αγώνες ενώ ακόμη υπολείπονται δύο γύροι.

Την Κυριακή 7 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο και αποχαιρετιστήριο μάθημα σκάκι των παιδικών τμημάτων μας, ανανεώνοντας το ραντεβού με τα παιδιά για το Σεπτέμβρη.

Παράλληλα το ΔΣ του ΣΟΝΦ κατέληξε στην σύνθεση της αποστολής που θα μεταβεί στο Ρίο της Πάτρας για τους αγώνες της Τελικής Φάσης του 43ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος A’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα γίνει 3 με 8 Ιουλίου 2015, και καταρτίστηκε πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει των αγώνων. Είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα του ΣΟΝΦ προκρίνεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και φιλοδοξεί σε μια καλή εμφάνιση.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Νεότερα για τη “άγρια” καταδιώξη της αστυνομίας (φωτογραφία)
Επόμενο άρθροΛηστεία στο Carrefour: Επεισοδιακή η σύλληψη του δράστη από…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.